Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد بیدشکی گفت: جهت ساخت گنبد مطهر امام حسین (ع) و بازسازی عتبات هیچ اعتبار دولتی هزینه نشد و نکته قابل توجه این است که پول این نذورات در داخل ایران و برای خرید مصالح مورد نیاز استفاده شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ محمد بیدشکی، معاون فرهنگی ستاد بازسازی عتبات کرمان صبح امروز در رابطه با روند ساخت گنبد حرم مطهر امام حسین (ع) گفت: کار ساخت گنبد مطهر حرم امام حسین (ع) تقریبا در کرمان تمام شده است، بخشی از گنبد توسط ۸ تریلر منتقل شده و قرار است مابقی گنبد بعد از اربعین به کربلای معلی منتقل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص طلاکاری خشت‌های گنبد حرم امام حسین (ع) توضیح داد: خشت‌های از جنس مس آماده شده اند اما در مورد طلا کاری خشت‌ها فعلاً زمان دقیقی تعیین نشده است، مسلماً بعد از نصب گنبد حرم مطهر امام حسین(ع) طلا کاری خشت ها آغاز می شود.

بیدشکی توضیح داد: قبل از شروع ساخت گنبد به مدت سه سال مطالعات و روش های علمی انجام شد، از فروردین ۹۴ تاکنون یعنی بیش از ۴ سال ساخت گنبد حرم مطهر امام حسین (ع) به طول انجامید.

معاون فرهنگی ستاد بازسازی عتبات کرمان بیان داشت:  ساخت گنبد مطهر امام حسین (ع) و همچنین بازسازی و مقاوم‌سازی حرم مطهر در کربلای معلی چندین میلیارد هزینه دربر داشت که همه این هزینه ها از محل نذورات مردمی درکرمان و سراسر کشور تامین شد.

وی تاکید کرد: جهت ساخت گنبد مطهر امام حسین (ع) و بازسازی عتبات هیچ اعتبار دولتی هزینه نشد و نکته قابل توجه این است پول این نذورات که شامل وجه نقدی و طلاجات بوده است در داخل ایران و برای خرید مصالح مورد نیاز استفاده شده است به نوعی می توان گفت که هزینه شدن پول مردم ایران در داخل کشور کمک به اشتغال زایی و اقتصاد مقاومتی است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۸۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندهای به روز شده رفسنجان به دست مردم بومی قشم رسید

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فرهنگ آنا، در ادامه تور رسانه‌ای قوه قضائیه به روستای سهیلی قشم رفتیم، روستایی که به روایتی پرگردشگرترین روستای ایران است و چند نفر از ریش‌سفیدان این روستا از کسانی بودند که سندهای رفسنجان داشتند و حالا در انتظار اسناد جدیدشان بودند.

مهدوی دادستان قشم با حضور در این روستا درخصوص ای پرونده در جمع خبرنگاران گفت: سال ۱۳۵۱ فردی به نام سیدمحمود علم الهدی فرزند سید شفیع از دفترخانه اسناد رفسنجان به قشم می‌آید و بیش از ۷هزار سند به میزان ۲۴۰۰ هکتار به مردم می‌دهد. سندهایی که مربوط به زمین‌های مسکونی، زراعی و نخلستان بوده. اما وضعیت ثبتی و حدود اربعه مشخصی نداشته و این ماجرا اختلافات زیادی به وجود آورد. بعد از نیم قرن جلساتی برگزار شد و در نتیجه قرارگاهی به عنوان ساماندهی اسناد رفسنجان تشکیل شد.

وی با اشاره قه ترکیب اعضای این قرارگاه گفت: دادگستری شهرستان، منطقه آزاد قشم، اداره ثبت اسناد، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی نمایندگانی در این قرارگاه داشتند. بعد از جلسه‌های مختلف شرکت‌هایی برای بررسی دقیق این زمین‌ها انتخاب شدند و در نهایت کارشناسان دادگستری بعد از بررسی و مشخص کردن حدود اربعه نتایج را در اختیار قرارگاه قرار می‌دادند. همه هزینه‌های مربوط به این تعویض سند را نیز قرارگاه پرداخت کرد، این ماموریت ادامه دارد و تلاش می‌کنیم این ۲۴۰۰ هکتار را سریع‌تر تعیین تکلیف کنیم.

وی افزود: تاکنون ۵۰ سند جدید صادر شده و شرکت‌های مختلف پس از جانمایی، تحقیقات میدانی و تفسیر نقشه‌های هوایی اطلاعات را در اختیار کارشناسان قرار می‌دادند و سپس آنجا نیز بررسی‌ها انجام شد. تاکنون اکثر پرونده‌ها بدون مشکلی برطرف شده است. ما از افرادی که هنوز زنده هستند شروع کردیم که بتوانیم سندهایشان را به روز کنیم. منطقه آزاد قشم به نمایندگی از دولت به این قرارگاه ورود کرد و تمام هزینه‌ها را برعهده گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران
  • برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی
  • افتتاح نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در دلیجان
  • برپایی نمایشگاه طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان
  • برگزاری ۱۵ عنوان برنامه در هفته بسیج سازندگی
  • سندهای به روز شده رفسنجان به دست مردم بومی قشم رسید
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد
  • قدیمی ترین تصاویر رنگی از عتبات عالیات
  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی