Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام گرجی گفت: خشت به خشت طلاهایی که در گنبد ساخته شده امام حسین علیه السلام در کرمان، قرار می گیرد از ذره ذره ارادت قلبی مردم سرچشمه گرفته و تجلی گر عواطف و احساس و اخلاص است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ حجت الاسلام علی اصغر گرجی، سه شنبه(۲۳ دی) در حاشیه بازدید جمعی از طلاب و فضلای همدانی مقیم قم از کارگاه ساخت گنبد حرم مطهر امام حسین علیه السلام با اشاره به اینکه سفر دو روزه این کاروان به منظور تشرف به مزار شهید سلیمانی انجام شد؛ افزود: حضور در ستادبازسازی عتبات عالیات استان را توفیقی قلمداد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

مسئول قرارگاه اساتید و طلاب انقلابی حوزه علمیه قم اظهار کرد: جا دارد از این عشق و ارادت و اعتقاد ملت ایران خصوصاً مردم ولایتمدار و شهید پرور کرمان به اهل بیت به ویژه به امام حسین علیه السلام تجلیل کنیم کما اینکه در دفاع مقدس هم لشکر ثارالله از فرزندان غیور تربیت شده در این خطه بود که درخشش هایی در عملیات های مختلف داشتند.

 

 

وی ادامه داد: امروز هم این مردم ولایتمدار و عاشق علاوه بر اینکه فرزندان برومند خود مانند سردار سلیمانی را برای دفاع از حرم ها تقدیم و به این تقدیم و جانبازی افتخار هم می کنند و پذیرای زائران حاج قاسم هستند؛ با مال خود هم در همکاری با ستادبازسازی عتبات عالیات حضور دارند.

 

 

 

حجت الاسلام گرجی خاطرنشان کرد: چه بسیار کارگران و پیرزنان و پیرمردان که درآمد مختصر خود را در اختیار ستادعتبات قرار می دهند که تجلی گر عواطف و احساس و اخلاص است و خشت خشت طلاهایی که بالای گنبد امام حسین علیه السلام قرار می گیرد از ذره ذره ارادت قلبی مردم سرچشمه می گیرد.

 

 

وی با بیان اینکه حس و حال زیبایی در اینجا به انسان دست می دهد و دل آدم را به کربلا متصل می کند؛ تصریح کرد: در زیارت مزار شهید سلیمانی هم ناخودآگاه حال و هوای کربلا به انسان دست می دهد و شاید یکی از حکمت های آن همین ساخت گنبد حرم مطهر امام حسین علیه السلام در اینجا{کرمان} است.

 


عضو مجمع نمایندگان طلاب و فضلای همدانی مقیم قم با اشاره به «شرف المکان بالمکین. ارزش هر جایگاه به کسی است که در آن قرار گرفته است» ابراز امیدواری کرد: مردم کرمان قدردان این جایگاه باشند و ولایتمداری و ادامه راه حاج قاسم مستمر و مستدام و روزافزون باشد.

 

 

در ابتدای این بازدید؛ محمدبیدشکی، فلسفه شکل گیری ستادبازسازی عتبات عالیات کشور را احساس نیاز حاج قاسم به ساماندهی وضعیت اعتبات مقدسه دانست و گفت: شهید سلیمانی وضعیت این اماکن مقدسه را نامناسب می دید و برای همین ستادبازسازی عتبات عالیات شکل گرفت.

 

 

معاون فرهنگی ستادبازسازی عتبات عالیات استان کرمان با بیان اینکه این ستاد دو کار مهم برای حرم مطهر امام حسین علیه السلام انجام داده؛ افزود: همزمان با ساخت گنبد در کرمان؛ لاغرسازی و مقاوم سازی ستون های اطراف ضریح مطهر به منظور توسعه فضا و تسهیل امر زیارت به ویژه در ایام اربعین حسینی، انجام شد.

 

 

وی با بیان اینکه بخش زیادی از کار ساخت گنبد انجام و قطعات آن به صورت پیچ و مهره به کربلای معلی منتقل شده و طلاکاری خشت ها به زودی آغاز خواهد شد؛ گفت: ساخت گنبد ۴ سال زمان برده و ارتفاع گنبد کنونی حرم مطهر را هفت و نیم متر و شعاع قطر آن را یک و نیم برابر افزایش می دهد.

 

 

بیدشکی با اشاره به اینکه در ساخت گنبد ۱۷ هزار خشت طلا با ابعاد مختلف به کار می رود؛ تصریح کرد: وزن گنبد کنونی حرم مطهر دو هزار و ۲۰۰ تن اما گنبد ساخته شده در کرمان که ضدانفجار و مقاوم سازی شده حداقل برای ۵۰۰ سال آینده است تنها ۲۲۰ تن وزرن دارد و این در حالی است که فضای زیر گنبد تحمل ۳ هزار تن وزن را دارد.

 


 

پایان پیام/80

منبع: شبستان

کلیدواژه: کارگاه ساخت گنبد امام حسین ستادبازسازی عتبات عالیات امام حسین علیه السلام ساخت گنبد حرم مطهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۰۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضرت معصومه علیها السلام، الگوی هویت دخترانه در اسلام

اما نکته اصلی این است که سیره اجتماعی حضرت معصومه (س) به عنوان الگوی دختران چگونه است؟

آنچه در تاریخ در مورد زندگی اجتماعی حضرت معصومه(س) آمده است، در غالب سیره سیاسی و فرهنگی-تبلیغی ایشان نمایان است. حضرت معصومه(س) طبق روال هجرت علویان، برای فرار از ظلم و ستم حکومت، و نشر و تبلیغ آیین محمدی(ص)و آشکار کردن چهره نفاق دینی عباسیان و مظلومیت خاندان اهل بیت(ع) و روشن ساختن اذهان جامعه نسبت به امامت و ولایت، هجرت را برگزید.

ولایتمداری

حضرت معصومه(س) با این که خواهر امام رضا(ع)، امام و رهبر زمان خویش بود، با این حال اطاعت بی چون و چرا از دستورات آن امام همام را بر خود واجب می‌دانست. لذا هنگام پیشنهاد دادن حضرت رضا(ع) به خواهر خویش مبنی بر سفر به سوی ایشان، بدون درنگ خواسته امام خویش را اجابت نمود.

هجرت از مدینه به سوی طوس برای بندگی خداوند، ولایت مداری و بصیرت حضرت فاطمه معصومه(س) می‌تواند برای ما انسان‌ها بهترین الگو باشد.

حضرت فاطمه معصومه(س) حق ولایت مداری را در دوران خود ادا کرد. روایاتی که از آن حضرت نقل شده اغلب درباره امامت و ولایت علی ابن ابیطالب(س) است که با اثبات این ولایت، ولایت دیگر امامان معصوم(ع) نیز ثابت می‌شود. آنجا که حضرت معصومه(س) از زبان خانم فاطمه زهرا(س) نقل نموده است که فرمود: «آیا سخن رسول خدا در روز غدیر را فراموش کردید که فرمود: «هر که من مولای اویم علی مولای اوست.» ظلم ستیزی و مقابله با طاغوت زمان خود، هجرت از مدینه به سوی طوس برای بندگی خداوند، ولایت مداری و بصیرت حضرت فاطمه معصومه می تواند برای ما انسان ها بهترین الگو باشد.

تبلیغ دین و روشنگری علمی

حضرت معصومه(س) در زمان امامت برادر بزرگوارشان با نقل احادیث مربوط به ولایت و امامت حضرت علی علیه السلام و جانشینان بر حق ایشان و تبلیغ آیین محمدی افکار عموم را با حقایق الهی روشن کرد.

ایشان از پدر گرامی خویش و اجداد شریف و بزرگان و جمعی از خاندان جلیل القدرش احادیثی نقل کرده که قابل قبول علمای شیعی و سنی است. نمونه‌ای از روایاتی که از حضرت معصومه(س) با سلسله سندهای معتبر و موثق به دست ما رسیده، به شرح ذیل است: حضرت فاطمه زهرا(س) به نقل از رسول خدا(ص) می‌فرماید: «آگاه باشید، هر کس با دوستی آل محمد بمیرد، شهید مرده است.» روایت مزبور به حدیث «فاطمیات» مشهور است. چون جز دو تن از کسانی که در سلسله آن وجود دارند، بقیه «فاطمه» نام دارند.

ایشان از پدر گرامی خویش و اجداد شریف و بزرگان و جمعی از خاندان جلیل القدرش احادیثی نقل کرده که قابل قبول علمای شیعی و سنی است.

هجرت و روشنگری عملی

حضرت معصومه(س) با هجرت خویش، به نشر و تبلیغ آیین محمدی صلی الله علیه و آله و سلم پرداخت و از هر فرصتی استفاده کرد و با نقل احادیث مربوط به ولایت و امامت چهره نفاق دینی عباسیان و مظلومیت خاندان اهل بیت علیهم السلام را آشکار ساخت و اذهان جامعه را نسبت به امامت و ولایت امامان معصوم(ع) روشن کرد و توانست به رسوا کردن حکومت مأمون و تشکیل پایگاه تشیع در عالم و تأسیس مدینه فقه و اجتهاد بپردازد.

با خروج حضرت معصومه(س) و مقابله با مأموران عباسی و مسموم شدن ایشان به دست عمال عباسی، عموم مردم فهمیدند معنای ولایت عهدی چیزی جز یک فریب نبوده است. اگر امام رضا(ع) شخص دوم مملکت است چه طور خواهر گرانقدر ایشان با آن مقام و منزلت معنوی از دیدن برادر خود محروم است و تنها و غریب در بیابان ها مسموم شده و برادرانش مقابل چشمانش به شهادت رسیدند. به یقین این حرکت حساب شده آن حضرت عمق بصیرت و روشن بینی آن حضرت را نشان می دهد. حضرت معصومه(س) به خوبی رسالت خود را انجام داد و به افشاگری و رسوائی حکومت عباسی پرداخت.

حضرت معصومه(س) یکی از شاخص‌ترین الگوهای هویت دخترانه در اسلام است. سیره اجتماعی این بانوی بافضیلت به عنوان یک الگوی به تمام معنا، می‌تواند در جهت شناخت و حفظ هویت دخترانه، سرمشقی باشد برای تمام دخترانی که هدفشان رسیدن به کمال انسانیت است.

آنچه در تاریخ در مورد زندگی اجتماعی حضرت معصومه(س) آمده است، در غالب سیره سیاسی و فرهنگی تبلیغی ایشان نمایان است. ایشان با هجرت خویش، به نشر و تبلیغ آیین محمدی(ص) پرداخت و از هر فرصتی استفاده کرد و با نقل احادیث مربوط به ولایت و امامت چهره نفاق دینی عباسیان و مظلومیت خاندان اهل بیت(ع) را آشکار ساخت و اذهان جامعه را نسبت به امامت و ولایت امامان معصوم(ع) روشن کرد و توانست به رسوا کردن حکومت مأمون و تشکیل پایگاه تشیع در عالم و تأسیس مدینه فقه و اجتهاد بپردازد.

منبع: روزنامه قدس

دیگر خبرها

  • مردم انقلابی قم با حضوری گرم و پرشور از رییس جمهور استقبال کردند
  • حضرت معصومه علیها السلام، الگوی هویت دخترانه در اسلام
  • حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) آذین‌بندی شد
  • خیرین برای آزادی زندانیان و «زائر اولی‌ها» اقدام کنند
  • عکس | تصاویر جدید هادی چوپان در حرم امام رضا(ع)
  • اعزام رزمندگان گردان امام سجاد به سرزمین نور
  • تقویم نجومی امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / تقویم همسران امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۲۷۰ هزار گنبدی واجد شرایط رای دادن هستند
  • نشست خبری پنجمین کنگره جهانی حضرت رضا علیه السلام
  • پیکر مطهر معلم شهید «حجت‌الله یوسفیه» در ورامین تشییع شد